Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Ladies Circle.

 • 17/01/2019
  Wist u dat onze acties in 2018 voor Stichting Achter de Regenboog meer dan €6.000,00 hebben opgebracht? Dat geweldige resultaat is behaald met de taartenverkoop in september en de verkoop van de 'mensen en wensen' kerstballen in december. Wij zijn ongelooflijk trots op alle ladies, hun gezinnen, familie, vrienden en sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben. Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken en in het bijzonder de HEMA Voorschoten, die geheel belangeloos meerdere zaterdagen een verkoopkraam voor ons beschikbaar heeft gesteld (en stroom, koffie, verwennerijen enz enz).
 • 28/11/2018
  Dit jaar organiseren de ladies een speciale kerstballen actie voor ons goede doel van 2018: Stichting achter de Regenboog. Wij verkopen kerstballen die gevuld kunnen worden met een wens, een foto, knutselwerkje, gedichtje enzovoort. De ballen worden in de drie bomen in het centrum van Voorschoten voor de Hema opgehangen, in welke bomen op 22 december 2018 de lichtjes worden aangestoken. De verkoop van de ballen vindt plaats op zaterdagen 8, 15 en 22 december in de kraam vóór de Hema. De kerstballen kosten €5,00 per stuk en kunnen ter plekke worden versierd en opgehangen. U kunt de ballen ook mee naar huis nemen, om cadeau te geven (ze zitten in een mooi geschenkzakje) of om in de eigen kerstboom op te hangen. De gehele opbrengst gaat naar Stichting achter de Regenboog. Juist met kerst staan we stil bij mensen die bijzonder zijn, mensen die van betekenis zijn voor een ander, mensen die ons zijn ontvallen en mensen die ons dierbaar zijn. Met kerst brengen we ook wensen uit, voor een betere leefomgeving, wensen aan elkaar en wensen voor gezondheid, geluk en liefde. Een ultiem moment om samen te zijn en er voor elkaar te zijn. Door kerstballen te kopen, steunt u niet alleen Stichting achter de Regenboog, maar kunt u ook uw kerstwensen op een bijzondere manier aandacht geven.
 • 10/09/2018
  Wat een geluk hadden we afgelopen zaterdag met het mooie weer tijdens de vrijwilligersmarkt. Daardoor hebben we een recordopbrengst van €1.300 opgehaald met de verkoop van onze prachtige taarten en gebakjes. Veel kinderen hielpen ons ook mee met de verkoop, waardoor we uiteindelijk met geen enkel taartje bleven zitten. Stichting Achter de Regenboog heeft al laten weten ongelooflijk blij te zijn met dit royale bedrag. Op een later moment zal het geld nog officieel worden overhandigd, waarvan ook weer verslag op onze website zal worden gedaan. Hierbij alle bakkers, kopers en kleine verkopertjes, BEDANKT!
 • 03/09/2018
  Zaterdag 8 september 2018 staan onze ladies weer de hele dag taarten te verkopen vanuit onze kraam op de vrijwilligersmarkt op de Schoolstraat in Voorschoten, tegenover Label en Label. Komt daarom allen bij ons de meeste heerlijke en mooie taarten (ook enkele glutenvrije taarten) kopen, en u maakt niet alleen u en uw gezin blij, maar ook ons goede doel: Stichting Achter de Regenboog. Onder de tab serviceprojecten leest u meer over dit goede doel. Kunt u niet op de vrijwilligersmarkt komen, maar wilt u wel een taart bestellen en/of het goede doel sponsoren, stuurt u dan een mailtje naar: lc32@ladiescircle.nl . Wij komen de bestelde taart dan kosteloos (in Voorschoten) op het door u gewenste moment bij u brengen! U kunt zelf bepalen wat voor taart u wil dat wij voor u maken. Een taart kost € 25,00 (voor hele bijzondere taarten, zoals een KitKat/M&M taart rekenen wij €5,00 meer voor de ingrediënten).
 • 30/08/2018
  Sinds dit jaar zijn de Ladies van Voorschoten officieel donateur van de kinderboerderij Voorschoten. Daar is niet alleen de kinderboerderij blij mee, maar ook wijzelf en onze kindjes, want de kinderboerderij moet toch blijven bestaan! En dat kan alleen als er zoveel mogelijk donateurs komen, want de Gemeente heeft de subsidie voor de kinderboerderij met wel 80% teruggeschroefd. Dus eigenlijk willen wij hierbij iedereen in Voorschoten, alle serviceclubs, vriendengroepen, sportgroepjes enzovoorts oproepen om net als wij de kinderboerderij te gaan sponsoren.

Pagina's